Monday 7 july 2014

Atac terorist islamist, dejucat in Londra. O persoana a fost arestata

Forțele de securitate britanice au arestat un extremist islamic, întors din Siria, care pregătea un act terorist in Londra. Acest lucru a fost raportat de către jurnalul din Marea Britanie, Daily Mail.

Este primul caz cunoscut, in care un islamist britanic care a luptat în Siria este acuzat de pregătirea unor atacuri teroriste în țară, potrivit ITAR-TASS.

Potrivit anchetatorilor, citati de VoR, islamistul este cetățean britanic si pregatea un act terorist, folosindu-se de explozibili și arme de foc, sub controlul unui alt extremist din Siria.

Conform serviciilor de informații, atacul trebuia să fie cel mai grav după explozia din capitala, de pe 7 iulie 2005. Atunci, extremiștii islamici au plasat mai multe bombe în metroul din Londra și in autobuze. Ca rezultat, 52 de persoane au fost ucise, mai multe sute fiind ranite.

Va reamintim ca, in urma ca cu doar cateva zile, va informam ca Premierul britanic David Cameron declara că insurgenții suniți islamiști, care luptă în Irak, ar avea in plan sa atace Marea Britanie. [https://www.lacasuriortodoxe.ro/stiri/politici/13355-islamistii-irakieni-au-in-plan-sa-atace-si-marea-britanie-david-cameron.html]

Lăcaşuri Ortodoxe (spre pagina principală)

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile