STIRI din Ucraina – POLITICA: Kievul ii aresteaza pe toti barbatii tineri din Slaviansk

Autoritățile de la Kiev i-au arestat pe toți barbatii cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani, din orașul de sud-est al Ucrainei, Slaviansk, fara a verifica dacă acestia au fost membri ai forțelor de auto-apărare sau nu, conform unei declaratii facute ieri de Președintele Parlamentului Uniunii Republicilor Lugansk și Donetsk, Oleg Tsarev, pentru canalul de televiziune Rusia 24.

“Peste noapte, polițiștii i-au arestat pe toti, si i-au scos din oras. Ei i-au arestat pe toti tinerii cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani, fara ca macar sa încerce să afle dacă aceștia au luat armele sau nu. Perchezitii mai sunt inca in curs de desfășurare. Ei încearcă să-i gaseasca pe cei care au ajutat in ingrijirea ranitilor”, a spus acesta, conform rapoartelor TASS.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.