STIRI din BISERICA – Economie: (FOTO) in Amara, PS Vincentiu ia parte la o conferinta privind dezvoltarea locala

Ieri, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu a participat la Conferința „Finanțări integrate pentru Dezvoltarea Locală prin programele europene 2014 – 2020”, organizata de domnul Marian Neacșu, desfășurat în localitatea Amara.

În cuvântul din deschiderea conferinței, Preasfinția Sa a prezentat lucrarea pastorală, învățătorească și social-filantropică a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

A amintit cele două programe europene accesate de Episcopie, prin Asociația Socio-Culturală „Matei Basarab”, și cel de-al treilea program, care se află în curs de accesare.

În încheiere, a binecuvântat participanții și lucrările acestei conferințe.

La conferință au participat: Remus Pricopie, Ministrul Educației Naționale, Răzvan Nicolescu, Ministrul Delegat pentru Energie, Florin Nicolae Jianu, Ministrul Delegat pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism, deputați, primari din județul Ialomița, oameni de afaceri și jurnașisti din presa locală și națională – dupa cum ne informeaza reprezentantul media al Episcopiei, Arhidiacon Silviu Ncusor Dascalu.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.