STIRI – Crestinismul in lumea de azi: Popoare occidentale, Treziti-va!

Protopopul ortodox Andrew Phillips, din Anglia, a publicat o scurta prezentare a situatiei crestinilor din lumea de astazi, preluata si de Biserica Ortodoxa Rusa, la sarbatoarea Sfintilor Apostoli Petru si Pavel – 15 iulie 2014.

Va prezentam mai jos traducerea si interpretarea articolului in cauza.

“Vedem răstigniri in Siria și decapitări în Irak, unde califatul irakiano-sirian a fost creat prin amestecul Occidentului – pentru ca singurele arme de distrugere în masă din Irak au fost cele aduse acolo de forțele occidentale trimise de Bush și Blair. În Israel, genocidul subventionat de SUA, asupra palestinienilor – ochi pentru ochi și dinte pentru dinte – continuă, dar în stil nazist – 100 de ochi pentru un ochi, 100 de dinți pentru un dinte.

Apoi, există intarirea talibanilor din Afganistan, care a făcut inevitabila plecarea forțelor sovietice cu o generație în urmă, exista fanaticii islamiști criminali din Nigeria, bombardarea creștinilor istorici nubieni in Sudan, califatele sponsorizate de Vest in Libia și Arabia Saudită și persecutarea creștinilor in Malaysia și Indonezia…

Toate aceste evenimente sunt raportate rar și chiar în mod deliberat ignorate de mass-media occidentală și de lumea occidentală sodomizata ca întreg. Pentru că ei ii dispretuiesc pe creștini și sunt, în orice caz, prea speriati de minoritățile lor auto-create islamice, de 5%-10% din Europa de Vest astazi, și de cei care le plăteau facturile lor bogate în petrol, din Arabia Saudită și Qatar.

Cu toate acestea, chiar mai puțin raportate și, într-adevăr, în mod deliberat ignorate de mass-media occidentală, sunt cazurile de utilizare a bombelor cu gaz toxic și fosfor in Ucraina, unde criminalii sunt eliberați din penitenciare și angajați de către junta nazista instalata de CIA la Kiev, pentru a ucide propria populație civila, chiar in perioade de armistitiu si de pseudo-încetare a focului.

Înarmati și finanțati de SUA și de greco-catolicii galicieni, criminalii trimisi la Kiev, împreună cu mercenarii occidentali si cu “Fortele Speciale” ale Vestului (ucigasi instruiți) au sacrificat mii de oameni, creând cea mai gravă problemă a refugiatilor din Europa, dupa 1945. Și, toate acestea, în scopul punerii în aplicare a “planului” californian “think tank” RAND Corporation de distrugere și apoi de colonizare a Ucrainei lumii a treia, insamantand-o cu culturi modificate genetic și folosind-o ca teren de dumping pentru deșeurile nucleare ale Vestului si imigranții nedoriti.

Mai presus de toate, ceea ce lumea occidentală nu vrea să recunoască, este că toate necazurile sunt inceputul Armaghedon-ului, al treilea razboi mondial, și că acest război, la fel ca și cele anterioare, cele două războaie mondiale, a fost demarat de lăcomia imperialista pura a lumii occidentale. Doar ca, de aceasta data, spre deosebire de cele două anterioare, întregul Occident este unit, nu divizat ca înainte, împotriva civilizației creștine, și se luptă de partea lui antihrist.

Acum 100 de ani, a fost lumea germanica, cea care a început Primul Război Mondial și, din nou, acum 75 de ani, a fost aceeași lume. Dar, astăzi, este lumea întreaga occidentala, care s-a alăturat naziștilor. Unii vor spune că iubitoarea de pace Rusie este în culpă. Dacă în anii 1990 a opus rezistenta invaziei Vestului și genocidului din Iugoslavia, atunci astăzi ea trebuie sa aduca pacea în non-iugoslavizata Ucraina.

Vine timpul când ultimii creștinii din Occident, noi toți ortodocșii, indiferent de naționalitatea noastră, va trebui să ne facem planuri de refugiere în patria noastră pământească spirituala, în Rusia ortodoxă, dinspre Occidentul lui antihrist. Noi cerem acum autorităților ruse să ne elibereze pașapoarte rusești. Numai rugăciunile noastre, ale poporului lui Dumnezeu, pentru propria noastră pocăință și pentru restaurarea Rusiei ca Putere Suverana Ortodoxa, ultimul bastion al Creștinismului alungat din lume, poate întârzia acum venirea lui antihrist, care este atât de susținut, cu nerăbdare, de toate elitele occidentale. Popoare occidentale, treziti-va – acum sau niciodată!”

Prot. Andrew Phillips

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.