Accident aviatic in Ucraina: Parlamentarii britanici se folosesc de accident, in scopuri politice egoiste

Ambasadorul Rusiei in Marea Britanie i-a avertizat pe parlamentarii britanici, împotriva utilizării accidentului avionului de pasageri malaezian, din estul Ucrainei, pentru scopuri politice egoiste, conform Ambasadei Rusiei (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Ambasadorul Alexander Yakovenko s-a întâlnit cu o serie de parlamentari britanici, ieri, pentru a explica poziția Rusiei fata de aceasta problema.

Întâlnirea a avut loc în perioada premergătoare discutarii situatiei din Ucraina in Parlament, de catre Premierul britanic David Cameron.

Ambasadorul a subliniat că face “tot ce este posibil pentru a se asigura că experții internaționali pot lucra în siguranță la locul accidentului”, conform Ria Novosti.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.