BESANCON – Intoxicaţii cu gaz într-o biserică din Jura

Douăzeci şi doi de oameni au fost spitalizaţi după ce au fost intoxicaţi sâmbătă în urma unei scurgeri de gaz de la instalatia de încălzire a bisericii Rans (Jura), a anunţat Departamentul de poliţie din localitate.


Aproximativ 30 de persoane s-au adunat cu puţin timp înainte de amiază, în biserica satului, pentru a participa la slujbă şi, la un moment dat, au început să acuze dureri de cap şi stări de greaţă. Sosite la faţa locului, organele medicale au procedat la efectuarea testelor de conţinut în CO2 şi au încercat oxigenarea victimelor.


Conform poliţiei din Jura, emisiile de gaz ale radiatoarelor de încălzire, au fost cauza incidentului. Unsprezece copii şi unsprezece adulţi au fost astfel evacuaţi şi duşi în spitalele din Dôle şi Besançon.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.