Deja un obicei: turcii violeaza din nou apele teritoriale ale Greciei

Vasul turcesc “Gelibolu” a navigat în apele teritoriale grecești, intre ora 1 si 11:30, ieri, luni, 2 iunie 2014, conform unui raport al Greek Reporter. Fregata militară a navigat alături de liniile de coastă ale insulelor grecești Naxos, Paros și Milos, pentru mai multe ore, ca și cand s-ar fi aflat intr-o croazieră.

Marina turcă a adoptat recent obiceiul de a naviga in apropierea liniei de coastă a Greciei (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Personalul din domeniul Apararii Nationale a raportat că fregata turcă a plecat de la baza Aksaz și a patruns în apele teritoriale grecești in partea de nord a insulei Naxos, ramanand pe teritoriul grecesc până la 11:30, navigand în jurul Milos și Paros.

Ministerul Grec al Apărării a declarat: “navele Marinei Militare și aeronavele Air Force au escortat nava turcească, tot timpul”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.