Flashmob anti-homosexualitate si pro-familie traditionala

Credincioșii ortodocși din Rusia au intreprins o acțiune pe scară largă, in Moscova, cu ocazia Zilei Internaționale de protejare a copiilor.

Reprezentanții asociației ortodoxe de tineret “Georgiyevtsy!” au organizat un flashmob-dansat, îndreptat împotriva propagandei homosexuale.

Tinerii și fetele, îmbrăcate in Cenușăreasa și Prințul, Romeo și Julieta, d’Artagnan și Constance, au mărșăluit pe străzile din centrul orașului, cu sloganuri și baloane, efectuand dansuri istorice și recitaluri extrase din literatura de specialitate.

Unul dintre cele mai strălucite momente ale flashmob-ului, a fost momentul afisarii sloganului, alcatuit din mai multe placute cu litere: “Suntem împotriva homosexualilor”. Mai multi oameni au facut fotografii.

Ideea principală a flashmob-ului a fost aceea de a lansa o chemare la relațiile frumoase și sănătoase dintre bărbat și femeie și la familia tradițională.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.