Mostele Sfintilor de la Nuculitel, in Catedrala din Slobozia. Procesiune si slujbe

Astazi, miercuri, 4 iunie 2014, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Episcop Vincenţiu, la Catedrala Episcopală „Înălţarea Domnului” din Slobozia se vor desfășura sfintele slujbe care să marcheze prezența sfintelor moaște ale Sfinților Mucenici Zotic, Atal, Camasie și Filip de la Nuculițel în Catedrala din Slobozia.

Marți, 3 iunie 2014, începând cu ora 17:00, la Catedrala Episcopală s-a săvârșit slujba Vecerniei, în cadrul căreia racla cu sfintele moaște ale sfinților mucenici de la Niculițel a fost purtată într-o procesiune în jurul Catedralei.

Astazi, de la ora 09:00, la Catedrala Episcopală „Înălțarea Domnului” din Slobozia se va săvârși Sfânta Liturghie, unde sub protia preacuviosului părinte arhimandrit Rafail, vicar eparhial, vor sluji toți părinții stareți din Eparhie – se arata intr-un comunicat de presa lansat de Episcopia Sloboziei si Calarasilor.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.