Clinton, Michigan – SUA (foto): 4 episcopi savarsesc slujba Sfantului Maslu, printre romani

In perioada 29 – 31 mai 2014, in Clinton, Michigan – Statele Unite ale Americii, a avut loc un eveniment deosebit: Manastirea Ortodoxa romaneasca “Inaltarea Domnului”, din localitate, si-a serbat hramul.

Cu aceasta ocazie, corespondentii Lacasuri Ortodoxe din zona ne-au trimis mai multe fotografii (peste 110), pe care le-am pus la dispozitia vizitatorilor nostri, in cadrul galeriei media a acestui articol (www.lacasuriortodoxe.ro).

Articolul de fata va prezinta imagini surpinse cu ocazia pelerinajului care a avut loc in zilele de joi si vineri, cu ocazia Hramului Manastirii, cand s-a oficiat si slujba Tainei Sfantului Maslu.

Conform unui interviu acordat Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe de catre Arhidiacon Sebastian Dumitrascu, reprezentant media al episcopiei, invitati de onoare au fost IPS Nathaniel al ROEA, PS Macarie al Europei de Nord si PS Ignatie, Vicar al Episcopiei Spaniei si Portugaliei. in imaginile atasate in galeria foto, ii puteti vedea slujind, alaturi de PS Irineu vicar al ROEA si Staret al Manastirii, dimpreuna cu obstea.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.