publicat în: Arhivă

Clinton, Michigan – SUA (album foto): Hramul Manastirii Ortodoxe romanesti Inaltarea Domnului

In perioada 29 – 31 mai 2014, in Clinton, Michigan – Statele Unite ale Americii, a avut loc un eveniment deosebit: Manastirea Ortodoxa romaneasca “Inaltarea Domnului”, din localitate, si-a serbat hramul (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Pe langa fotografiile prezentate intr-un articol anterior, suprinse la slujba Sfantului Maslu, corespondentii Lacasuri Ortodoxe din zona au trimis o noua serie (aproape 200 de fotografii) , pe care o puteti vedea in cadrul galeriei media a acestui articol (www.lacasuriortodoxe.ro), de aceasta data suprinse in ziua de sambata – ziua hramului manastirii.

Conform unui interviu acordat Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe de catre Arhidiacon Sebastian Dumitrascu, reprezentant media al episcopiei, invitati de onoare au fost IPS Nathaniel al ROEA, PS Macarie al Europei de Nord si PS Ignatie, Vicar al Episcopiei Spaniei si Portugaliei. in imaginile atasate in galeria foto, ii puteti vedea slujind, alaturi de PS Irineu vicar al ROEA si Staret al Manastirii, dimpreuna cu obstea, la Sfanta Liturghie dedicata Hramului