Occidentul anti-crestin isi impune propriile valori si se indeparteaza de tarile ortodoxe

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov (foto), afirmă că Rusia se intoarce la valorile spirituale tradiționale și acesta reprezinta unul dintre motivele pentru care Occidentul se indeparteaza de ea.

Occidentul se tine departe de Rusia, cu cat țara se întoarce la Ortodoxie, considera Lavrov.

“In mod surprinzator, ei încep să funcționeze dupa teza cu care Uniunea Sovietică, cu doctrina comunistă, a ramas cel putin in sistemul de idei occidental, în timp ce Rusia modernă revine la valorile sale tradiționale înrădăcinate în Ortodoxie și, astfel, devine cu atât mai puțin înțeleasa”, a declarat Lavrov, la o întâlnire cu membrii Consiliului de Afaceri Internaționale in Moscova, amintita de Interfax.

Occidentul isi impune propriile sale valori, conform ministrului, si cu cat “se indeparteaza de propriile rădăcini creștine, devine din ce in ce mai puțin sensibil la sentimentul religios al oamenilor care aparțin altor confesiuni și religii”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.