(video) O tanara calugarita catolica face furori in Italia: castigatoarea show-ului de talente muzicale 2014

O tânără călugăriță catolica, cantareata, Sora Cristina Scuccia, a castigat versiunea italieneasca a popularului show TV de talente, The Voice.

În vârstă de 25 de ani, călugărița i-a mulțumit lui Dumnezeu, după ce a castigat finala show-ului, care s-a încheiat ieri dimineața, cu o interpretare muzicală a Rugăciunii Domnului.

“Prezența mea aici nu este de la mine, ci de Sus”, a spus călugărița siciliană, cunoscuta sub numele de Sora Cristina, in Italia.

Scuccia a devenit o senzație pe Internet, după ce a câștigat o auditie in martie, cu versiunea proprie a melodiei Aliciei Keys, “No One” – clipul numarand peste 50 de milioane de afisari, pe YouTube.

Pe drumul spre finala, aceasta i-a uimit pe telespectatori cu interpretarea unor hit-uri, printre care “Girls Just Want To Have Fun”, al lui Cyndi Lauper, și “Livin On A Prayer”, al lui Bon Jovi.

In galeria media a articolului de fata, puteti vedea intregistrarea melodiei No One, interpretata de Sora Scuccia.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.