Marilyn Manson: ortodocsii se opun unui concert “The Satan Sabbath”

Credincioșii ortodocși au organizat, ieri, o reuniune in apararea moralitatii și pentru a protesta împotriva concertului starului rock american Marilyn Manson, în Piața Lenin din Novosibirsk.

“Nu putem rămâne indiferenți fata de ceea ce ne impun străinii, de pseudo-valorile occidentale, de promovarea viciilor. Nimeni nu ne va proteja copiii de această mizerie, dacă nu o facem noi. Nu stam indiferenti, fiindca mâine va fi prea târziu”, a declarat un reprezentant al Mitropoliei Novosibirsk, vorbind cu un corespondent Interfax.

Intervievat de agenție, acesta a declarat că spectacolul lui Marilyn Manson a fost planificat pentru data de 29 iunie, in Zilele orașului Novosibirsk.

“The Satan Sabbath” – si-a luat pseudonimul de la numele unui criminal în serie, și își bate joc de la credința și moralitatea noastră”, au mai spus surse din Mitropolie.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.