Ediţia din 2008 a Anuarului Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Bucureşti

Ediţia din 2008 a Anuarului Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Bucureşti va fi lansată la sfârşitul lunii ianuarie 2009. Evenimentul face parte din seria manifestărilor prin care se va sărbători hramul acestei instituţii de învăţământ, Sfinţii Trei Ierarhi, prăznuiţi pe 30 ianuarie.

Ediţia din 2008 a Anuarului Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Bucureşti este dedicată Sfintei Scripturi şi Sfintei L iturghii.

De asemenea, cuprinde studii şi recenzii, precum şi prezentarea celor mai importante activităţi didactice ale Facultăţii şi evenimente din actualitatea religioasă a Bisericii Ortodoxe Române.

Anuarul Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Bucureşti a apărut pentru prima dată în anul 2000. Editată în condiţii grafice deosebite la Editura Universităţii din Bucureşti, revista apare în 500 de exemplare şi este distribuită profesorilor şi studenţilor, facultăţilor de teologie din ţară şi străinătate.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.