Meci de cricket intre catolici si anglicani

Conform radioului Vaticanului, printre numeroasele probleme teologice și provocări practice pe care Arhiepiscopul anglican de Canterbury, Justin Welby, le-a discutat în cele două zile de întâlniri care au avut loc la Vatican, in această săptămână, a existat si un subiect mai ciudat: cricketul.

Duminică dimineața, liderul anglican s-a întâlnit cu recentul format Club de Cricket Sfantul Petru, care a provocat o echipă a Bisericii Angliei la un meci programat să aibă loc în septembrie.

Consiliul pentru Cultura al Vaticanului este foarte dornic sa încurajeze toate tipurile de inițiative sportive care promovează valorile spirituale și etice în rândul publicului.

Meciul din septembrie va strange o suma de bani, destinata sprijinirii unei inițiative ecumenice și interreligioase de combatere a flagelului sclaviei și traficului de ființe umane.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.