publicat în: Arhivă

Gazduire si realizare site web: Parohia Crasani are, de ieri, propriul sau sait

Miercuri, 18 iunie 2014, a fost lansat oficial site-ul web al Parohiei Crasani [https://parohiacrasani.com/] , situata in Episcopia Sloboziei si Calarasilor, Protopopiatul Slobozia, cu binecuvantarea PS Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor.

Site-ul va conține informații despre funcționarea și organizarea Bisericii Sfantul Ierarh Nicolae din Crasani, programul slujbelor si alte informații despre oficierea slujbelor si din parohie.

In prezent se lucreaza la realizarea unui calendar ortodox, urmand sa fie adaugate alte pagini cu datele de contact și adresa bisericii, știri și articole etc.

Fiind o parohie misionara, cu doar cateva familii, gazduirea lunara a domeniului web pe server si achitarea anuala a domeniului sunt sustinute financiar prin bunavointa Parohiei Balaciu, Ialomita [https://parohiabalaciu.ro/] – Pr Paroh Marian-Florin Zavoeanu.

Realizarea site-ului face parte dintr-un program amplu, destinat crearii Retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor [https://www.sf-esc.ro] , elaborat de Sectorul Media al Eparhiei noastre, in parteneriat cu Asociatia Lacasuri Ortodoxe, prin serviciul specializat in realizarea de site-uri web, gazduire si alte servicii si software la comanda, NETCreator [https://www.netcreator.ro] .

Site-ul a fost inclus deja in reteaua web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, informatiile publicate pe site-ul nostru fiind semnalate in sistemul informational amintit.

Parohia Crasani [https://www.parohiacrasani.com]