Serbia: Primul Club de Afaceri Arab, in Belgrad

Primul Club de Afaceri Arab s-a deschis la Belgrad și se va ocupa de legaturi intre factorii economici din țările arabe și islamice și Serbia, vizand totodata si consolidarea cooperării în domeniile cultură și turism.

La ceremonia de deschidere a Clubului, Președintele Boris Arandjelovic a spus că acesta a fost infiintat pentru a contribui la colaborarea celor implicati in domeniul economic al Serbiei și țărilor arabe și islamice, stabilind legături de know-how (tehnologii).

Arab Business Club va juca un rol activ în schimbul de tehnologii între Serbia și țările arabe și va contribui la promovarea economiei sârbe și la afluxul de investiții în Serbia, a remarcat Arandjelovic, citat de agentia italiana Ansa.

La ceremonie, au participat mai multe persoane, printre care oameni de afaceri și diplomați sârbi și străini acreditați în Serbia.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.