Operatiuni militare speciale in regiunile de sud-est ale Ucrainei: consecinte catastrofale

Rusia declară că planul Kievului, de a asalta regiunile de sud-est ar avea consecințe catastrofale.

Rusia avertizeaza ca planurile Kievului, de a efectua o operațiune militară în regiunile din sud-estul Ucrainei, ar putea duce la consecințe catastrofale – a declarat, ieri, Ministerul Rus de Externe.

Moscova a mai cerut, de asemenea, Kievului, precum și Statelor Unite ale Americii și Uniunii Europene, sa evite comiterea de erori “criminale” prin această decizie, potrivit unui comunicat al Ministerului Rus de Externe.

Declaratia Moscovei vine in urma unor informatii recente privind intenția autorităților de la Kiev, de a efectua operațiuni speciale în regiunile de sud-est ale Ucrainei, care implică, eventual, trupe ale mișcarii ultra-naționaliste.

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, declarase anterior ca Rusia nu va ceda în fața presiunilor din afara, continuand sa isi apere întotdeauna interesele naționale. El a negat orice legătură între lipsa trupelor rusești în sud-estul Ucrainei si sancțiunile impuse recent Rusiei de către Occident, spunând despre “metodele bine-cunoscute” ale diplomației americane: “suntem conștienți de astfel de metode, dar noi nu le folosim”. Acesta a facut referire la politicile care urmeaza logicii eronate: cine este aliat al Statelor Unite, nu poate fi si aliat al Rusiei.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.