publicat în: Arhivă

Bateristul formatiei Scorpions, inchis in Dubai pentru insultarea Islamului

Bateristul trupei germane de rock “Scorpions” a fost trimis în închisoare, pentru aproape o lună, după ce a fost arestat pentru “insultarea” Islamului și comportament jignitor, pe aeroportul internațional din Dubai, informeaza LO+ Radio [https://loplusradio.com] .

James Kottak, un cetățean al Statelor Unite, a fost arestat pe 3 aprilie, în tranzit spre Bahrain, unde se deplasa pentru a efectua o cursa de Formula 1 – Grand Prix, conform rapoartelor mass-media, citate de VoR. Kottak a fost condamnat ieri, la o lună de închisoare, de către o instanța de judecată din Emirate.

Conform jurnalului Gulf News, personalul de la sol, de pe aeroport, a mărturisit că Kottak, care era beat la momentul respectiv, a refuzat să călătorească cu un grup de pasageri pakistanezi și afgani.

Acesta “a inceput sa injure”, criticandu-i pe “musulmani, ca sunt needucati”, și fluturand degetul mijlociu prin fata pasagerilor pakistanezi, conform publicatiei locale Ziarul National.

Cotidianul spune că Kottak a recunoscut ca a consumat alcool, dar a negat alte acuze, citeaza LO+ Radio [https://loplusradio.com] .