Intalnire intre Patriarhul Rusiei si Karekin II, liderul Bisericii Armene

In aceste zile, la reședința patriarhală, Sanctitatea Sa Patriarhul Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii s-a întâlnit cu Patriarhul Suprem și Catolicosul Tuturor Armenilor, Karekin al II-lea, aflat în vizită de lucru la Moscova.

Seful Bisericii Apostolice Armene l-a salutat pe Sanctitatea Sa Patriarhul Kirill, cu ocazia Paștilor, si i-a mulțumit pentru atenția acordata comunitatii armene din Moscova.

Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Ruse l-a salutat călduros pe oaspete și a remarcat faptul că Patriarhia Moscovei și Biserica Apostolică Armeană au menținut un nivel ridicat de încredere reciprocă în relațiile comune.

Participanții la reuniune au subliniat că misiunea Bisericilor creștine din viața societății moderne este una extrem de importanta și multipla. Bisericile creștine joacă, adesea, un rol cheie în menținerea păcii și înțelegerii între națiuni.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.