Filmul “Mantuitorul”: proiectie speciala in Seminarul Halki

Seminarul Halki din Heybaliada, Istanbul, și-a deschis porțile, pentru a găzdui o proiecție specială a filmului “Mantuitorul”, al regizorului palestinian Robert Savo, dupa cum informeaza Serviciul specializat LiveCamera media PRODUCTION [https://www.livecamera.ro] .

În lumina recentelor sărbători de Paști, această proiecție specială a avut loc în atmosfera liniștită și istorică a Seminarului, conform publicatiei Greek Reporter.

Filmul lui Robert Savo se bazează pe Evanghelia lui Luca, și descrie viața lui Iisus Hristos, de la Naștere până la Moartea Sa pe Cruce. Prin acest film, regizorul a urmarit sa răspândeasca mesajul păcii în lume.

În 2013, Robert Savo a început producția la film, care a fost filmat în mare parte în Iordania și Bulgaria, cu actori musulmani iordanieni. Echipa de filmare a folosit cele mai noi tehnologii, pentru ca aceasta să reflecte epoca pe care se bazeaza povestirea.

Compozitorul iordanian Abu Talal Ragheb a scris muzica filmului, care a fost interpretata de către membrii unor coruri bulgaresti.

Proiectia a fost programata pentru data de 27 aprilie, ora 16 și a avut loc în Sala de Ceremonii a Seminarului din Halki, mai informeaza LiveCamera media PRODUCTION [https://www.livecamera.ro] .

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.