Arhiepiscopul ortodox al Finlandei, in vizita la Ierusalim

In aceste zile, IPS Arhiepiscop ortodox Leo de Karelia și Intreaga Finlanda a vizitat Patriarhia Ierusalimului, însoțit de trei clerici, o călugăriță și un ipodiacon.

Arhiepiscopul de Finlanda a fost primit pe Aeroportul Ben Gurion, de IPS Isychios, Mitropolit de Kapitolias, IPS Teofilact, Arhiepiscop de Iordania, și de directorul Departamentului pentru Afaceri Creștine din Ministerul Israelian al Afacerilor Religioase, Cesar Margie.

Ulterior, Arhiepiscopul de Finlanda a fost primit oficial la Poarta lui David, de către reprezentantul Patriarhului Ierusalimului, Isychios. Au fost prezenți reprezentanți ai Bisericilor creștine din Ierusalim, Cesar Margie, Ambasadorul Finlandez in Israel, Leena-Kaisa Mikkola, și o mulțime de ortodocși.

De acolo, acesta s-a deplasat la Patriarhie, pentru intalnirea cu Preafericitul Părinte Teofil și, în mijlocul clopotelor, s-au delasat la Biserica Învierii.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.