COMUNICAT: Parteneriat incheiat intre Trustul de Presa Eveniment si Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe®

Comunicat de Presa

Trustul de Presa Eveniment Sibiu si Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe® Bucuresti au incheiat in aprilie 2014 un acord de colaborare, ce presupune preluarea transmisiunilor in direct, de catre postul de televiziune Eveniment Tv, ale celor mai importante slujbe ortodoxe de peste an, respectiv cele de Pasti si premergatoare Invierii, Nasterea Domnului, slujbele din fiecare duminica cat si alte slujbe importante si evenimente de peste an.

Totodata, cele mai bune interviuri si documentare realizate de catre Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe® isi gasesc loc in grila de programe ale postului nostru de televiziune.

Transmisiunile directe preluate de postul de televiziune Eveniment Tv sunt transmise din Bucuresti sau alte locatii din tara si sunt realizate cu peste 7 camere la o calitate inalta Full HD de catre o echipa de profesionisti, aparatura de ultima generatie si un CAR de transmisiuni.

Parteneriatul incheiat intre Trustul de Presa Eveniment si Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe® se inscrie intre cele mai bune demersuri publice de media pentru anul 2014, la nivel local.

Alte Informatii:

Trustul de Presa Eveniment Sibiu a luat fiinta in anul 1991, prin aparitia cotidianului Evenimentul Sibian.

In anul 1996, a adus in casele sibienilor postul de radio Eveniment Fm, iar in 2008, postul de radio Eveniment Fm din Agnita.

Nici consumatorii de televiziune nu au fost ignorati, iar ca acest lucru sa nu fie neglijat, incepand cu anul 2000, pe piata judetului Sibiu, a aparut si postul de televiziune Eveniment Tv.

Inca de la infiintare, Trustul de Presa Eveniment a continuat sa ramana in casele dumneavoastra, fiind mereu lider de piata, si pentru acest lucru va multumim si continuam sa va oferim cele mai bune programe.

Pentru intreg anul 2014, Trustul de Presa Eveniment Sibiu a pregatit mai multe surprize: parteneriatul cu Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe®, relansarea site-ului ultimulceas.ro, un nou rebranding al portalului evenimentsibiu.ro, retransmiterea postului Eveniment Tv in mai multe localitati din tara (Bucuresti, Arad, Mures etc), dar si mai multe programe noi.

Asociatia non-profit Lacasuri Ortodoxe® s-a infiintat in anul 2009, devenind si marca inregistrata in zona UE din acelasi an, si are printre principalele obiective accesul rapid la informatie si promovarea valorilor traditionale si culturale romanesti.

Pentru realizarea obiectivelor, au fost infiintate mai multe servicii: Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe® (lacasuriortodoxe.ro) reprezentata prin Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe (lacasuriortodoxe.ro), Serviciul specializat Live Camera Media Production (livecamera.ro), Serviciul specializat NET Creator (netcreator.ro).

Membrii fondatori lucreaza in domeniul informatic din 1996 si se afla in spatiul web din 2007, an in care au semnat si primele articole in care si-au aratat implicarea in viata religioasa si culturala, trasand linia directoare a Asociatiei Lacasuri Ortodoxe®.

Transmisiunile in direct in spatiul web din biserici, manastiri, procesiuni in miscare, precum si filmele documentare si de scurt metraj au debutat in anul 2008, ajungandu-se in prezent la un nivel multicamera, in format Full HD.

PR Eveniment Media PR AGENTIA LACASURI ORTODOXE®

Tel.: 0731/299719 Tel.: 0729 /00.19.00

E-mail: anunturi@evenimentsibiu.ro E-mail: lonews@netcreator.ro

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.