Londra: asistenta medicala crestina concediata, fiindca a spus ca homosexualitatea e pacat

O asistentă medicală crestina susține ca a fost pe nedrept concediata din slujba ei, pentru un schimb de opinii religioase cu privire la homosexualitate.

Sarah Mbuyi, in varsta de 30 de ani, o fosta angajata a Centrului de ingrijire a minorilor Newpark, din Highbury, Londra, a declarat că o colega lesbiana se angaja în mod regulat cu ea în conversații cu privire la credința creștină, iar din ianuarie 2014 a inceut sa studieze in Biblie problema homosexualității și s-a plâns că este nemulțumita de faptul că nu se putea căsători cu partenera sa, din cauza Bisericii, și că nu crede că Dumnezeu condamna homosexualitatea.

Mbuyi a declarat, conform Voice: “Când i-am spus ca Dumnezeu nu trece cu vederea practica homosexualității, dar ca o iubeste si ca o cheama la El, ea a devenit nervoasa și a plecat să ma raporteze sefului meu”.

Intrucat colega in cauza a sustinut ca Mbuyi a ridicat problema homosexualității în mai multe rânduri, ea fost imediat concediata pentru abatere. Mbuyi crede că a fost vizata din cauza credinței sale creștine. Ea a spus: “noua mea colega m-a invitat prin conversații si m-a testat despre credința mea, mai ales cu privire la homosexualitate”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.