publicat în: Arhivă

Transmisiune in direct: Moastele Sfintei Maria Magdalena, la Biserica Rasimnicea din Radulesti

Cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, Sfintele Moaste ale Sfintei Mironosite si Intocmai cu Apostolii Maria Magdalena, de la Asezamantul Pantocrator din localitatea Draganesti-Vlasca, din Episcopia Alexandriei si Teleormanului, au fost aduse in Parohia “Adormirea Maicii Domnului” din satul Rasimnicea, comuna Radulesti – Protoieria Urziceni, judetul Ialomita.

Sfintele moaste au ajuns in data de 9 mai 2014, ora 12:00, la intrarea in satul Rasimnicea, dinspre comuna Radulesti si au fost purtate in procesiune prin sat, pana la sfanta biserica, unde se afla inca spre inchinare.

Maine, 11 mai 2014, in aceasta biserica va fi oficiata slujba de sfintire a noii picturi, de catre Preasfintitul Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, si de catre Preasfintitul Parinte Galaction, Episcopul Alexandriei si Teleormanului.

Slujba va fi transmisa in direct de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, prin serviciul specializat LiveCamera media PRODUCTION.