Siria: SUA le trimite arme extremistilor, decimandu-i astfel pe crestini

Mitropolitul ortodox de Mexic, Venezuela, America Centrală și Insulele Caraibe, Antonius Shidrawi, a spus ca strigătele creștinilor din întreaga lume raman neobosite, facand apel la respingerea extremismului Takfiri și oprirea oricarui sprijin din partea Occidentului pentru grupurile teroriste care comit sistematic crime în Siria.

“Aliații SUA ai terorismului trimit arme catre gruparile extremiste Takfiri din Siria”, a declarat Antonius Shidrawi, conform unui raport de astazi al agentiei SANA.

Mitropolitul Shidrawi ii reproseaza Washingtonului, într-o declarație direcționata către Ambasadorul SUA în Liban, David Hill: “ii susțineti pe cei care nu știu ce este libertatea… Creștinii sunt sacrificati si mutati din patria lor mama Siria, în timp ce le trimiteti arme teroriștilor Takfiri, in numele ‘opozițiel’”.

Mitropolitul Shidrawi s-a adresat Ambasadorului SUA, spunând: “a trecut mai mult de un an, de cand doi arhiepiscopi au fost răpiți în Siria, și nu am auzit un singur cuvânt care sa critice acest act, nici nu am auzit ceva legat de eventuale presiuni asupra aliatului lor, Turcia, pentru a-i elibera, ci mai degrabă am auzit că veti continua să trimiteti arme opoziției armate”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.