Austria: strigatul Bisericilor, pentru oprirea finantarii teroristilor din Siria si Orientul Mijlociu

Bisericile rasaritene si apusene Greacă, Armeană, Coptă, Maronita și bisericile catolice din Austria au cerut oprirea sustinerii teroriștilor din Siria și Orientul Mijlociu, protecția minorităților și monitorizarea extremiștilor si a mișcărilor salafiste în Europa.

Declaratia a venit în timpul rugăciunilor facute de Biserici, in aceasta sambata, pentru eliberarea Arhiepiscopilor răpiți, Yohanna Ibrahim, Arhiepiscop ortodox siriac de Alep, și Paul Yazigi, arhiepiscop grec-ortodox de Alep, care au fost răpiți de către grupurile armate teroriste anul trecut (foto – vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Bisericile au avertizat asupra pericolului teroriștilor asupra societăților austriece și europene și a pacii civile în Europa și în întreaga lume.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.