EuroVision 2014 – renasterea “necuratiei”, din propria cenusa – la comanda Vizionarilor Europei (video)

Nu mai sunt naiv! Nu mai cred, cam de multisor, in minuni gratuite.

De acum, sabiile s-au ascutit! Totul este pe bani! Totul este pe putere si influenta! Nimeni nu mai vrea altceva, decat sa-l elimine pe celalalt.

S-au indignat fratii mei, ortodocsi, ca a castigat un Festival, care de mult nu mai era unul al muzicii, un mutant,,, sau o travestita. Madame Carnat (Wurst), a iesit glorios aseara, ridicand amenintator in mana, un premiu. Un trofeu ce rasplateste nu doar un concurent, ci recunoaste o anomalie.

Ati uitat de Dana International?

Eu nu!

Acela a fost doar testul primordial. A tinut? Mergem la un alt nivel.

Acum, toata Europa aceasta, sarita de pe fix, jubileaza ca, in sfarsit, “libertatea” a castigat.

Si, uite asa, in ovatiile si aplauzele unor multimi dalirant-bolnavicioase, isteria “egalitatii” duse pana la paroxism, a triumfat!

Cine crede ca, astazi, in anul de gratie 2014, mai conteaza parerea Bisericii, ori este naiv, ori traieste intr-un matrix personal.

Totul face parte dintr-un plan deja scris, care, acum, este pus in aplicare. Incet si pe portii usor digerabile…

Cei educati cu televizorul, sunt dascaliti de Puternicii Lumii, sa inghita TOTUL.

Tanara generatie este deja consumata la micul dejun… Generatiile de peste 35-40 de ani sunt silite sa urmeze Marele Plan. Cat despre batrani, nu mai intereseaza pe nimeni…

Acum, celor care mai avem inca ceva norme sanatoase in creier, care inca mai stim ca femeia este femeie si ca barbatul este barbat, toata aceasta mascarada incarcata de penibil gretos, nu ne miroase deloc bine!

Suntem indignatii – striga in cor vocile constiintei crestine…

Unii, asemeni unor fete mari, se isterizeaza visand o lume insirata spre Biserica si cantand Psalmi. Saracii de ei! Isi traiesc propriul vis. Din pacate, se vor trezi si ei cat de curand. Vremea luptei totale este aproape. O lupta in care, ori mergi cu lumea, ori, daca nu, esti eliminat. Mai intai esti izolat, apoi, pe rand, repudiat, batjocorit, aratat cu degetul, ostracizat si, daca tot te incapatanezi sa nu faci saltul de constiinta, este posibil sa ai un accident sau sa te imbolnavesti de ceva…

Stiu! Este plina lumea de eroi de mucava si de martiri cu gura. Nu uitati, insa, ca putini sunt cei care sunt dispusi sa si moara pentru credinta lor. Martirajul este forma suprema de marturisire, dar cati si-o mai pot asuma?

Asa ca, ganditi-va bine la ce urmeaza sa vina. Nu va mai imbatati ca cineva o sa iasa in fata si sa se opuna. Sa nu va imaginati ca cineva dintre cei care au fost alesi sa ne conduca, or sa zica ceva pentru apararea NORMALITATII.

Voltaire spunea: “Toate ascensiunile sociale, au in spatele lor slugarnicii, tradari si fapte reprobabile. Nimeni nu este sus, doar pe meritele sale!”

Biserica sau, mai bine spus, cei care ii conduc destinele, vor intra si ei, cat de curand, in vizorul acestor Stapani ai Lumii.

Ca sa citez din clasici, Beria spunea: “Nu exista persoana absolut curata si corecta! Exista doar persoana insuficient cercetata”. Cred ca intelegeti ce vreau sa spun. Pe de alta parte, incercati sa nu mai puneti la suflet, prea mult. Avem lumea, pe care singuri am reusit sa o cladim in sutele de ani de istorie, de la care nu am invatat inca NIMIC! Suntem calariti si condusi atat de usor, pentru ca ne comportam: fie ca o turma lipsita de personalitate, fie ca individualitati vanitoase.

Asta si fac conducatorii lumii.

Se folosesc de temerile, angoasele si de placerile noastre. Cine mai are nevoie de sclavagism, cand singuri ne inrobim? Asa ca, iata: dupa atatia ani, ridicolul, monstruosul, deviantul, mutatia sociala si umana, dracismul… castiga; un premiu, cat o amenintare pentru ultimile zbateri ale normalitatii din aceasta lume.

Obisnuiti-va cu ei! Obisnuiti-va cu gandul! Sa nu creada cineva ca o sa poata trai in afara acestei lumi cazute. Exclus!

Traiesti acceptand, sau mori ca prostul, pentru o cauza din ce in ce mai putin inteleasa de cei din jur.

Aseara discutam in casa si spuneam ca o sa castige “fetițul” din Austria! Era ordin! Si, stiti ca, daca-i ordin, cu placere! Dar, nu cumva sa va tulburati. Vorba Marelui Pavel: Si mai mari decat acestea o sa vedeti!

(in galeria media a acestui articol – www.lacasuriortodoxe.ro – puteti urmari inregistrarea video a melodiei castigatoare, intr-un ambient care are prea multe si evidente caracteristici ale unei tendinte apocaliptice de renastere a necuratiei – necuratului… din flacarile lumii de astazi, cu sprijinul legiuitorilor vremii. Asa ca, din propria cenusa, “Rise Like a Phoenix”…)

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.