Cum construiesc rusii cele 200 de biserici ortodoxe noi in Moscova

Credincioșii au donat mai mult de un miliard de ruble, pentru fondul de sprijinire a programului de construire a 200 de biserici ortodoxe in Moscova.

“Donațiile, în valoare totală de mai mult de un miliard de ruble, au fost primite doar la fondul destinat construirii bisericilor.

În afară de aceasta, intr-un număr mare de parohii sau locații de construire a bisericilor, donațiile au venit prin colectarea de către enoriași”, a spus adjunctul Dumei de Stat, curator al programului “200”, Vladimir Resin.

În afară de asta, a mai spus el, ajutorul nu vine doar sub forma de bani. Credinciosii aduc cărămizi, beton, alte obiecte din lemn și mulți meseriasi ajuta in constructii, prin munca de voluntariat sau la preț foarte mic, negrabindu-se sa fie remunerati, mai ales ca donațiile nu vin întotdeauna în mod regulat”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.