Antonio Banderas l-ar putea juca pe Papa Francisc intr-un film de lung metraj

Actorul spaniol Antonio Banderas ar putea fi distribuit în rolul Papei Francisc, în primul film de lung metraj care va fi făcut pe durata vieții pontifului argentinian, informeaza Serviciul LiveCamera media PRODUCTION [https://www.livecamera.ro] , citand VoR.

Regizorul italian Daniele Luchetti intenționează să facă filmul de 12 milioane dolari, in limba spaniola, intitulat “Call Me Francesco”, cu producatorul Pietro Valsecchi, care a realizat filme cu cele mai mari incasari in Italia.

Casa de productie a lui Valsecchi, cu sediul în Roma, Taodue Film, a confirmat știrea, cu o zi in urma, mai informeaza Serviciul LiveCamera media PRODUCTION, indrumator tehnic principal in cadrul Festivalului de film scurt, in derulare in Romania, FAO [https://fao2014.livecamera.ro] .

Filmul este bazat pe cartea best-seller “Francisco: El Papa de la gente”, de Evangelina Himitian, un jurnalist al ziarului din Buenos Aires, La Nacion.

Săptămâna trecută, ajuns la vârsta de 53 de ani, Banderas declarat într-un interviu că este mândru de ceea ce actorii hispanici au realizat la Hollywood, conform VoR.

În timp ce Francisc a generat un interes mare la nivel mondial și o mulțime de documentare s-au facut dupa alegerea sa, până în prezent niciun film de lung metraj nu a fost produs despre viața lui, mai informeaza LiveCamera media PRODUCTION [https://www.livecamera.ro] , care realizeaza transmisiuni video in direct pe Internet, la cele mai inalte standarde.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.