Tunisia: Imaginea femeilor in mass-media

O serie de seminarii și de ateliere de lucru a fost lansata ieri in Tunisia, în Regueb și Tunis, care are ca scop îmbunătățirea imaginii femeilor în mass-media și sprijinirea inițiativelor societății civile in promovarea egalității de sex.

Conform agentiei Ansa, unul dintre aceste seminarii, care va avea loc maine, va avea ca tema: “Imaginea femeilor în mass-media: o comparație a experiențelor și perspectivelor”. Organizat de asociația italiana COSPE, Fundația Mohamed Belmufti și grupul de radio non-profit Amisnet, seminarul își propune să revizuiască și să discute diverse probleme de jurnalism și practici legate de activismul in combaterea violenței împotriva femeilor, și sa studieze mecanismele și posibilele strategii mass-media pentru îmbunătățirea imaginii femeilor.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.