Zona dintre Marea Moarta si Marea Rosie, supusa unei dezvoltari majore

Zona dintre Marea Moartă și Marea Roșie este programata pentru o dezvoltare majoră, în partea de est a Iordanului, conform unui plan anuntat de construire de baraje, lacuri și asezari turistice.

Conform Revistei Pelerinaje Lacasuri Ortodoxe, care citeaza Jordan Times, aici va fi creata o nouă unitate specializată, care va supraveghea punerea în aplicare a proiectelor de dezvoltare din Wadi Araba.

Proiectele cauta să atragă oamenii să trăiască în Wadi Araba si oamenii de afaceri să investească în zonă.

Proiectul planificat de transportul de apa in Marea Moarta (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), care va trece prin Wadi Araba, este așteptat să aibă un impact major asupra dezvoltării zonei, prin atragerea de investiții, conform aceleiasi surse, citata de Revista Pelerinaje Lacasuri Ortodoxe. Vor fi create lacuri, pentru stabilirea unor proiecte turistice, cabane și centre de divertisment si piscicultura.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.