IPS Vladimir al Moldovei s-a intalnit cu reprezentantul ONU

ÎPS Vladimir, Mitropolit al Chisinaului si al Republicii Moldova, de sub Patriarhia Moscovei, a avut o întrevedere cu reprezentantul ONU, Heiner Bielefeldt, raportor special pentru libertatea religiei şi credinţei.

În cadrul întâlnirii, conform unui raport al Mitropoliei, s-au discutat mai multe aspecte cu privire la libertatea religioasă în Republica Moldova.

Mitropolitul Vladimir a prezentat interlocutorilor săi poziţia Bisericii Ortodoxe din Moldova, privind toleranţa religioasă în ţară.

La finalul discuţiilor, Ierarhul a menționat disponibilitatea Mitropoliei de a conlucra cu toate instituțiile abilitate, în vederea promovării valorilor morale creștine și a consolidarii eforturilor în stabilirea păcii și dragostei între oameni.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.