Putin si Ucraina: fortele neo-naziste dezlantuiesc teroarea impotriva civililor

Forțele neo-naziste din Ucraina duc un război împotriva civililor, a declarat Președintele rus Vladimir Putin, într-un interviu pentru mass-media din China, subliniind că o revizuire a rezultatelor celui de Al Doilea Război Mondial este inadmisibilă, informeaza intr-un raport de ultima ora radioul Vocea Rusiei.

“Consecințele (unei astfel de revizuiri), ar fi extrem de periculoase, iar acest lucru este demonstrat de tragicele evenimente de astazi din Ucraina, de exuberanța forțelor neo-naziste, care au dezlănțuit o adevarata teroare împotriva civililor”, a subliniat Presedintele Putin.

“Desigur, vom continua să rezistam încercărilor de falsificare a istoriei, de a-i face eroi pe fasciști și acoliții lor, și de a vorbi de rau despre memoria și bunul renume al eroilor eliberarii”, a spus el.

“Intâlnim din ce în ce mai des încercări de revizuire și de denaturare a istoriei”, a subliniat Președintele rus.

Putin și-a exprimat recunoștința față de prietenii chinezi, “pentru păstrarea memoriei miilor de compatrioți, care si-au dat viața pentru eliberarea Nord-Estului Chinei, de invadatori”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.