Neo-Nazismul, din ce in ce mai votat si in Atena

În ciuda a mai multe luni de urmărire penală, ca organizație criminală, și a arestarii mai multor reprezentanti oficiali ai sai (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), partidul neonazist din Grecia, Golden Dawn (foto: purtator de cuvant) cunoste o creștere dramatică a numărului de voturi in Atena, unde se concentrează sprijinul său politic, conform unui raport al Neokosmos.

Susinerea reprezentantului acestui partid pentru postul de primar al Atenei, s-a exprimat printr-un procentaj de 16,1%, existand o creștere uimitoare și alarmantă a partidului, din 2012, cand Atena nu ii oferea mai mult de 7,81 procente.

În Attica, unde liderul partidului neonazist acumulase 7,9% în ultimele alegeri generale din 2012, candidatul acestui partid câștiga astazi 11,13%.

În a patra circusmcriptie electora a capitalei, acelasi partid s-a plasat în primul rând, cu 20,7% voturi.

În sectia 6 electorala, Golden Dawn a obtinut 18,8% din voturi. Este profund îngrijorător pentru orice societate democratică, sustine Neokosmos.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.