Biserica din Malaezia este socata: o calugarita catolica moare in urma unei agresiuni

Sora Juliana Lim, in varsta de 69 de ani, din Congregația Pruncul Iisus, a murit in urma cu o zi, in urma unui atac violent suferit pe 14 mai în Seremban, un oraș din apropierea Kuala Lumpur.

Informatia a fost confirmata de Agenția Fides, citand surse din Biserica locală.

Calugarita malaeziana a fost atacata in ziua de 14 mai, împreună cu sora Mary Rose Teng, in varsta de 79 de ani, de către un bărbat cu fața acoperită, în timp ce acestea se aflau in biserica (foto). Omul le-a bătut și a furat câțiva dolari, lasandu-le “aproape moarte”.

“Biserica din Malaezia este șocata și îngrijorata in urma acestei agresiuni”, a declarat pentru Agenția Fides Fr. Augustin Julian, din comunitatea Frații Școlilor Creștine din Kuala Lumpur, până de curând secretar al Conferinței Episcopale locale.

“Potrivit poliției, acest atac poate fi actul unui om nebun, dar există, de asemenea, posibilitatea unei agresiuni din ură religioasă. Poliția investighează cazul”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.