publicat în: Arhivă

Realizare site web: a fost lansat site-ul web al Bisericii Parohiei Sfanta Anastasia – Calarasi

Ieri, 23 mai 2014, cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, a fost lansat oficial site-ul web al Parohiei Sfanta Anastasia [https://parohiasfanastasia.ro/] , situata in Protopopiatul Calarasi.

Site-ul web va conține informații despre funcționarea și organizarea Bisericii Sfanta Anastasia din Calarasi, programul slujbelor si alte informații despre oficierea slujbelor si din parohie.

In prezent se lucreaza la realizarea unui calendar ortodox, urmand sa fie adaugate alte pagini cu datele de contact și adresa bisericii, știri și articole.

Realizarea site-ului web face parte dintr-un program amplu, destinat crearii Retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, elaborat de Sectorul Media al Eparhiei noastre, in parteneriat cu Asociatia Lacasuri Ortodoxe, prin serviciul specializat in realizarea de site-uri web, gazduire si alte servicii si software la comanda, NETCreator [https://www.netcreator.ro] . Programul marchează un eveniment important pentru Eparhie, anume acela al implinirii a 20 de ani de la întronizarea primului episcop.

Site-ul a fost inclus deja in Reteaua web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, informatiile publicate pe noul site fiind semnalate in sistemul informational amintit.

Parohia Sfanta Anastasia (noul site web poate fi vizitat, dand click aici!) [https://parohiasfanastasia.ro/]