publicat în: Arhivă

Realizare site web – A fost lansat site-ul web al Bisericii Fundata – judetul Ialomita

Ieri, 23 mai 2014, cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Vincentiu, a fost lansat oficial site-ul web al Parohiei Fundata [https://parohiafundata.com/] , situata in Episcopia Sloboziei si Calarasilor, Protopopiatul Slobozia.

Site-ul va conține informații despre funcționarea și organizarea Bisericii Adormirea Maicii Domnului din Fundata, programul slujbelor si alte informații despre oficierea slujbelor si din parohie.

In prezent se lucreaza la realizarea unui calendar ortodox, urmand sa fie adaugate alte pagini cu datele de contact și adresa bisericii, știri și articole.

Fiind o parohie misionara, cu doar cateva familii, gazduirea lunara a domeniului web pe server este sustinuta financiar prin bunavointa Parohiei Bora, Slobozia.

Realizarea site-ului face parte dintr-un program amplu, destinat crearii Retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, elaborat de Sectorul Media al Eparhiei noastre, in parteneriat cu Asociatia Lacasuri Ortodoxe, prin serviciul specializat in realizarea de site-uri web, gazduire si alte servicii si software la comanda, NETCreator [https://www.netcreator.ro] .

Site-ul a fost inclus deja in reteaua web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, informatiile publicate pe noul site fiind semnalate in sistemul informational amintit.

Parohia Fundata (noul site web poate fi vizitat dand click aici!) [https://parohiafundata.com/]