publicat în: Arhivă

Realizare site web – A fost lansat site-ul web al Catedralei din Urziceni

In ziua de 21 mai 2014, a fost lansat oficial site-ul web al Catedralei din Urziceni [https://catedralaurziceni.ro/] , situata in Episcopia Sloboziei si Calarasilor, Protopopiatul Urziceni, cu binecuvantarea PS Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor.

Site-ul va conține informații despre funcționarea și organizarea Catedralei Sfintii Imparati Constantin si Elena din Urziceni, programul slujbelor si alte informații despre oficierea slujbelor si din parohie.

In prezent se lucreaza la realizarea unui calendar ortodox, urmand sa fie adaugate alte pagini cu datele de contact și adresa bisericii, știri și articole.

Realizarea site-ului face parte dintr-un program amplu, destinat crearii Retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, elaborat de Sectorul Media al Eparhiei noastre, in parteneriat cu Asociatia Lacasuri Ortodoxe, prin serviciul specializat in realizarea de site-uri web, gazduire si alte servicii si software la comanda, NETCreator [https://www.netcreator.ro] .

Site-ul a fost inclus deja in reteaua web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, informatiile publicate pe noul site web fiind semnalate in sistemul informational amintit.

Catedrala Urziceni (puteti vizita noul site, dand click aici!) [https://catedralaurziceni.ro/]