Travestitul Conchita Wurst, responsabil de inundatiile din Balcani

Castigatorul Eurovision din acest an, travestitul Conchita Wurst, este responsabil de inundațiile din Balcani, conform liderilor Bisericii din Serbia și Muntenegru, rapoarteaza The Telegraph.

“Aceasta [inundații] nu sunt o coincidență, ci un avertisment”, a declarat Mitropolitul Amfilohije de Muntenegru.

Patriarhul Irineu, liderul spiritual al sârbilor ortodocși, a declarat că inundațiile au fost “pedeapsa divină pentru viciile lor” și că “Dumnezeu spala astfel Serbia de păcatele sale”.

Biserica Ortodoxă Rusă l-a descris anterior pe Conchita ca pe o “urâciune”, și că victoria sa a fost “inca un pas în respingerea identității creștine a culturii europene”.

Inundațiile și alunecările de teren din Balcani au ucis peste 50 de oameni, zeci de mii fiind strămutati din casele lor și peste un milion de oameni fiind afectati in Serbia, Bosnia și Herțegovina și Croația.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.