publicat în: Arhivă

Realizare site web – A fost lansat site-ul web al Bisericii Parohiei Bora – Ialomita

Zilele trecute, a fost lansat oficial site-ul web al Parohiei Bora [https://parohiabora.ro/] , situata in Episcopia Sloboziei si Calarasilor, Protopopiatul Slobozia, cu binecuvantarea PS Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor.

Site-ul va conține informații despre funcționarea și organizarea Bisericii Adormirea Maicii Domnului din Bora, programul slujbelor si alte informații despre oficierea slujbelor si din parohie.

In prezent se lucreaza la realizarea unui calendar ortodox, urmand sa fie adaugate alte pagini cu datele de contact și adresa bisericii, știri și articole.

Realizarea site-ului face parte dintr-un program amplu, destinat crearii Retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, elaborat de Sectorul Media al Eparhiei noastre, in parteneriat cu Asociatia Lacasuri Ortodoxe, prin serviciul specializat in realizarea de site-uri web, gazduire si alte servicii si software la comanda, NETCreator [https://www.netcreator.ro] .

Site-ul a fost inclus deja in reteaua web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, informatiile publicate pe noul site web fiind semnalate in sistemul informational amintit.

Suplimentar, parintele paroh a luat hotararea asigurarii gazduirii lunare pe un server si achizitionarii de domeniu specific web, si pentru o parohie misionara, cu doar cateva familii, care nu si-ar fi putut permite acest lucru: www.parohiafundata.com [https://www.parohiafundata.com] .

Parohia Bora (pentru a vizita noul site, dati click aici!) [https://parohiabora.ro/]