Anima ASTRA! – aproape 4000 de vizitatori intr-o saptamana (foto)

În săptămâna 19-25 mai 2014, Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului a primit 3917 vizitatori. Dintre aceştia, 2484 de persoane s-au bucurat în weekend de reluarea programului de animaţii estivale Anima ASTRA!. Cei prezenţi au avut parte de momente de muzică tradiţională oferite de trupa “Peste pădure” şi au putut lua parte la două ateliere: unul de de pictat icoane pe sticla, sub îndrumarea meşterilor populari Rodica Berghezan şi Florin Ţopa, şi altul de modelaj în lut, coordonat de meşterul popular Iulia Sava.

La Târgul de Ţară, vizitatorii au fost îmbiaţi cu varză călită şi costiţă afumată, lipie cu varză, bulz şi clătite cu gem, brânză sau ciocolată.

Sâmbătă, 24 mai, o delegație formata din 11 consuli onorifici ai Chinei, de la Centrul pentru Studiul Lumii Contemporane (CSLC) din Beijing, însoţită de reprezentanţi ai Consiliului Județean Sibiu, a fost primită de directorul Ciprian Ştefan şi a beneficiat de o prezentare a Muzeul in aer liber.

Duminica, 25 mai, Asociatia de prietenie “Ille et Vilaine Sibiu” în colaborare cu Muzeul ASTRA a organizat activitatea “Cautarea comorii”, la care au participat 40 elevi din Franţa şi Romania.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm să petreceţi şi weekendurile următoare alături de noi!

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.