Si-a pierdut custodia asupra copiilor, dupa ce a fost fotografiata in bikini

O mamă kuweitiana a pierdut custodia copiilor ei, după ce fostul sau soț a arătat instanței de judecată o imagine a acesteia purtand bikini în compania unui om lipsit de legături de sânge cu ea.

“Mama lor nu a mai putut fi de încredere pentru ei”, a zis avocatul tatălui, Yousuf Hussein, citat de Gulf News.

“Clientul meu a prezentat imagini, in instanța de judecată, care dovedesc stilul ei nepotrivit de viata. “Fotografia, de exemplu, indică o lipsă de bun simt și o deficiență în morala acesteia, care erodează încrederea în ea și duce la dispreț public, societatea evaluand acțiunile acesteia, din punct de vedere moral sau religios”, a spus avocatul, citat de un raport al Agentiei Ansa.

Verdictul instanței a condus la o inițiativă a deputatului kuweitian Hamdan Al-Azemi, șeful comitetului privind comportamentul anti-social, de a prezenta o propunere de interzicere a “nuditatii în zone publice și hoteluri”.

Problema costumelor de baie a devenit, astfel, centrul dezbaterilor ridicate de politicienii conservatori, care spun că “purtarea de bikini, nu reprezinta o alegere personală sau o problemă de libertate personală, ci un atac la adresa valorilor locale și a sentimentului de decență și bun simt”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.