Slujbă arhierească la Parohia Bălteni, protoieria Slatina I

In duminica din 18 ianuarie, Preasfinţitul Părinte Sebastian a slujit Dumnezeiasca Liturghie la biserica parohiei Bălteni, protoieria Slatina I.

În cuvântul de învăţătură, Preasfinţia Sa a prezentat minunea vindecării celor 10 leproşi, subliniind atitudinea de recunoştinţă a singurului lepros care s-a întors să-I mulţumească Mântuitorului pentru tămăduire şi arătând că doar o credinţă însoţită de comuniune şi lucrătoare prin iubire poate să aducă mântuire.

PC Pr. Paroh Octavian Trăşculeasa a mulţumit Preasfinţiei Sale pentru prezenţa sa în mijlocul enoriaşilor şi şi-a exprimat recunoştinţa sa faţă de credincioşii care au sprijinit lucrările de reparaţie şi împodobire a bisericii.

Pentru album foto, click pe banner:

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.