Ucraina: un preot polonez dispare in Donetsk

Preotul catolic polonez Pawel Witek a dispărut în Donetsk, marți după-amiază, conform publicatiei Ostrov, citata de radioul Vocea Rusiei, care amintea declaratiile prietenilor preotului.

“Se spune ca, Pawel Witek, un preot catolic care a venit din Polonia pentru a-l vizita pe parohul Bisericii romano-catolice, Rev. Nikolai, a dispărut în Donetsk, în jurul prânzului, pe 27 mai”, a declarat acesta.

Marți, preotul a fost asteptat, noaptea, sa apară in Piața Constituției, acolo unde aveau loc rugăciunile inter-religioase zilnice pentru pace în Ucraina, dar s-a pierdut orice legatura cu acesta. Locul in care acesta se afla, ramane inca necunoscut. Informația nu a fost confirmată si de alte surse.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.