Grecia – Ingrijorator: peste 50% din Politie a votat cu partidul neo-nazist Golden Dawn

Se pare că mai mult de 50% din ofițerii de poliție au votat pentru partidul neo-nazist Golden Dawn, la alegerile din aceasta duminică din Grecia, care au demonstrat cresterea influenței partidului, de la alegerile din 2012.

Conform cataloagelor electorale speciale ale Poliției, un total de 2738 de ofițeri de poliție a votat în 18 de secții de votare, în apropiere de sediul poliției centrale, pe Alexandra Avenue.

În fiecare dintre aceste secții de votare, circa 150-200 de ofițeri de poliție au votat, dintr-un total de 400-480 de alegători înregistrați. Partidul neo-nazist a primit între 16.32% și 22.32% în aceste secții de votare, când media pentru districtul Atena este de 7,81%.

Analiștii politici susțin, astfel, ca este clar ca influenta partidului neo-nazist a crescut, conform Agentiei Ansa.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.