publicat în: Arhivă

Gazduire si realizare site web: Parohia Saveni are, de ieri, propriul sau site

Ieri, 30 mai 2014, a fost lansat oficial site-ul web al Parohiei Saveni [https://parohiasaveni.ro/] , situata in Episcopia Sloboziei si Calarasilor, Protopopiatul Fetesti, cu binecuvantarea PS Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor.

Site-ul va conține informații despre funcționarea și organizarea Bisericii Sfantul Cuvios Sava din Saveni, programul slujbelor si alte informații despre oficierea slujbelor si din parohie.

In prezent se lucreaza la realizarea unui calendar ortodox, urmand sa fie adaugate alte pagini cu datele de contact și adresa bisericii, știri și articole.

Realizarea site-ului face parte dintr-un program amplu, destinat crearii Retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, elaborat de Sectorul Media al Eparhiei noastre, in parteneriat cu Asociatia Lacasuri Ortodoxe, prin serviciul specializat in realizarea de site-uri web, gazduire si alte servicii si software la comanda, NETCreator [https://www.netcreator.ro] .

Site-ul a fost inclus deja in reteaua web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, informatiile publicate pe site fiind semnalate in sistemul informational amintit.

Parohia Saveni [https://parohiasaveni.ro/]