Kuweit: Ministrul Justitiei si Afacerilor Islamice respinge acuzatiile SUA

Ministrul Justiției si Afacerilor Islamice din Kuweit a respins remarcile unui înalt oficial american, conform carora acesta ar fi chemat la jihad în Siria și ar fi promovat finanțarea terorismului, dupa cum informeaza agenția de știri de stat Kuna, citând o declarație a cabinetului acestuia, de luni seara (31 martie).

Nayef Al-Ajmi a fost citat, în declarație, spunând că observațiile făcute de către subsecretarul Trezoreriei SUA, David Cohen, in luna martie, raportate de mass-media din SUA, au fost “nefondate”.

Spre deosebire de statele arabe din Golf, Arabia Saudită și Qatar, politica Guvernului Kuweitian s-a dovedit a fi împotriva înarmarii rebelilor care luptă pentru răsturnarea Președintelui sirian Bashar al-Assad, și a condus o campanie de strangere de fonduri umanitare pentru Siria, prin intermediul Organizației Națiunilor Unite, conform VoR.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.