Lego se apropie de – intuneric si lumea mortii. Atentionare pentru parinti

Un preot polonez afirmă că jucăriile Lego sunt instrumente ale diavolului și au capacitatea să răpească sufletele copiilor.

Parintele Slawomir Kostrzewa a lansat un avertisment catre părinți, anuntandu-i sa fie precauti fata de produsele Lego, susținând că piesele din plastic pot “distruge” sufletele copiilor, conform unui raport al radiolui Vocea Rusiei.

În timpul unei prezentări destinate parintilor, preotul a subliniat că bine-cunoscuta companie daneză de jucarii a facut un pas catre partea întunecată, cu colecția sa de Fighters Monster și figurine mini Zombie, afirmand ca au legatura cu “întunericul și lumea morții”, conform unui raport al The Telegraph.

Preotul a amintit un studiu efectuat de Universitatea din Canterbury, din Noua Zeelandă. Studiul a descoperit că expresiile faciale ale personajelor Lego au devenit mai agresive de-a lungul anilor, crescand potențialul lor de a raspandi răul. “Expresiile faciale pot produce confuzie între bine și rău”, a spus pr Kostrzewa.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.